Her vil du få se den lille produksjonen min fra hobbyrommet mitt, enten det er av papir, lerret eller garn. Lager også hårklemmer, dekorerte fyrstikkesker og notatbøker, kort, innbydelser, bordkort ol på bestilling, så bare ta kontakt om du ønsker noe (jeanetthiimegeland@hotmail.com)!



fredag 29. januar 2010

Har forsøkt meg på et mappekort...










Vet ikke helt om jeg ble fornøyd eller ikke... Gjorde noen småfeil underveis, så jeg måtte bare prøve å gjøre det beste ut av det. Laget det til en konkurranse på BV, men ble selvfølgelig ferdig med det 5 min for sent. Dette er et kort som sikkert en av alle de gravide jeg vet om nå kommer til å få. Inni midten skal jeg enten skrive en hilsen, legge vet et lite løst kort m/tekst eller legge ved en liten presang.
Kortet kan nesten se svart ut, men det er brunt ;)

tirsdag 26. januar 2010

ProMarker Challenge week 35 + Sketch Saturday week 87




Denne ukens ProMarker Challenge har temaet "Girls", uansett farge (http://promarkerchallenge.blogspot.com). Fant ut at jeg skulle kombinere den med Sketch Saturday sin skisse (http://sketchsaturday.blogspot.com). Samtidig fikk jeg prøvd noen av mine nye ProMarkers + et nytt stempel ;)

mandag 18. januar 2010

Kort'O'Mania - utfordring 9 og Sketchy Colors # 7


Her er enda et kort hvor jeg har kombinert to utfordringer. Den ene utfordringen går ut på å ikke bruke stempelmotiv (Kort'O'Mania). Hos Sketchy Colors skulle fargene brun og turkis dominere. Synes jeg har klart å løse disse oppgavene på en veldig grei måte. Her ser dere bilder både av selve kortet og hvordan det ser ut inni.

søndag 17. januar 2010

Kort til en mann...


Dette er mitt forsøk på å lage et kort til en mann. Det var med i en konkurranse på BV og havnet på delt 2.plass...sammen med resten av de andre kortene ;) Veldig gjevn avstemming denne gangen.

BlogCandy hos Asil



Det er blogcandy på "Asils lille verden", og det vil jeg veldig gjerne være med på :) Hun feirer 20.000 besøkende på sin blogg etter oppstart okt'08. Du finner den her: http://asilsverden.blogspot.com/2010/01/celebration-d.html

Sketch Saturday #86 + Just Magnolia - "Thank you"





Nå har jeg prøvd meg på to utfordringer i ett kort! Jeg fulgte skissen til Sketch Saturday (utfordring nr 86) samtidig som jeg kombinerte den med utfordringen til Just Magnolia. Der skulle det lages et kort med Magnolia-stempel, og det måtte være et "Thank you"-kort. Dette er det eneste Magnolia-stempelet jeg har foreløpig, men det blir nok flere etter hvert. Jeg har heller ikke allverdens utvalg av ProMarker-tusjer. Går for tiden og venter på to pakker med tilsammen 24 nye tusjer. 2 uker siden jeg bestilte dem, så de er nok rett rundt hjørnet (får jeg håpe). Med det utvalget tusjer jeg har foreløpig, ble det et ganske vårlig fargevalg av mønsterpapir. Ikke akkurat det som passer best til et stempel hvor de står på skøyter...
Idag dukket det opp to nye pakker i posten som jeg har ventet på. En fra Papirloftet og en fra Papirplaneten :) Masse kjekt! Noen nye stempler og masse pynt ;)

torsdag 14. januar 2010

Skissedilla #42 - LO




LO nr 2 er laget av meg, og denne gangen ble jeg inspirert av skissen til "Skissedilla". Olivia synes det er så kjekt å leke med leken som søskenbarnet hennes, Matheo, glemte igjen da han var i dåpen hennes. Matheo er 1 mnd eldre enn Olivia, så denne leken er sårt savnet...

Utfordring # 67 - Ekstravagansa


Hos "Sukkersøtt" har de en utfordring hvor vi skulle ta utgangspunkt i "Ekstravagansa", altså masse pynt og jåleri :) Dette ble mitt bidrag!

onsdag 13. januar 2010

BlogCandy hos Kort & Godt


Hos Kort og Godt har de denne BlogCandyen :) Du finner den her: http://kortoggodt.com

Min lille hobbykrok






Det er ikke den største hobbykroken akkurat, men ganske praktisk. Har lovet meg selv å ikke har mer utstyr enn at jeg får plass til det i skuffene/hyllene her. Foreløpig låner jeg et lite hjørne av rommet til datteren min. Hun er bare 4 mnd ennå, så det er en stund til hun trenger rommet selv ;)

tirsdag 12. januar 2010

Utfordring 8 - Kort'O'Mania

Jeg har laget et bidrag til Kort'O'Mania sin utfording nr 8. Oppgaven var "Vintage", og dette er resultatet mitt:

mandag 11. januar 2010

Blogcandy hos Kaia


Kaia feirer 2. år som blogger og 10 000 besøkende med en blogcandy. Nå er jeg også en av de heldige som har oppdaget denne flotte bloggen hennes :) Du finner den her: http://kaias-side.blogspot.com/2010/01/blogcandy.html

Blogcandy hos Lille Krokodille


Her er det filtbord, diverse bånd, diverse stempeltrykk med tekst og bilder til farging med promarkers, rubons, roser og andre blomster, tags, små og store chipboards, knapper, charms, glansbilder, frimerker, mini-puncher, stickers, mønstersaks, mønsterark, pre-cut mønstret papir til bretting av esker, perlemix, brads, binders, sikkerhetsnåler...


Lille Krokodille feirer ny blogg, og det vil jeg gjerne være med på :) Gratulerer så mye, Iselin, til en kjempeflott blogg! Du finner den her: http://lillekrokodille.blogspot.com/2010/01/feirer-min-nye-blogg-med-en-candy.html

Min aller første LO!


Har gått og lurt på hvordan jeg skulle lage min første LO. Har liksom ikke kommet igang, men så var det en håndkonkurranse på BV jeg fikk lyst til å prøve meg på. Der skulle vi bli inspirert av en skisse, og dette ble resultatet. Er ganske fornøyd med den. Ble en ganske søt LO, men det skulle bare manglet med en så søt jente på ;) Den fikk forresten delt 2. plass (av 6). Fikk ihvertfall mersmak til å forsøke meg på flere LOer!

To nye kort




På BV var det også en kortkonk hvor vi skulle lifte et annet kort. Begynte å lage det lilla nyfødt-kortet, men følte det ble finere hvis jeg ikke fulgte liften helt. Derfor laget jeg heller det grønne til konkurransen. Det havnet på 2. plass (av 9), og jeg er superfornøyd!!!

Pyntet boks med tennbriketter


Her en dag prøvde jeg å pynte en boks med tennbriketter. Samtidig dukket det opp en konkurranse på BV som gikk ut på å pynte en boks uansett form. Sendte like så godt inn bidraget, og den endte på 3. plass (av 5).

søndag 10. januar 2010

Mine første forsøk








Javel, nå har jeg også fått meg en liten blogg hvor jeg kan vise fram det jeg forsøker meg på. Foreløpig har jeg kun laget et par kort og èn eneste LO + pyntet en boks og laget "til/fra-lapper" til julepresangene. Ikke allverdens å skryte av, med andre ord... MEN; mer kommer etterhvert :)

Ellers synes jeg det er veldig kjekt og inspirerende å følge med på bloggene til alle de kreative sjelene rundt omkring. Jeg er også et lite konkurransemenneske, så kanskje jeg forsøker meg på noen konkurranser også etterhvert ;)