Her vil du få se den lille produksjonen min fra hobbyrommet mitt, enten det er av papir, lerret eller garn. Lager også hårklemmer, dekorerte fyrstikkesker og notatbøker, kort, innbydelser, bordkort ol på bestilling, så bare ta kontakt om du ønsker noe (jeanetthiimegeland@hotmail.com)!



torsdag 5. august 2010

Et kort - fire utfordringer!

Dette kortet skal jeg gi til en venninne som har fått en liten gutt. Da jeg laget det passet jeg på at det kunne passe til ikke bare èn - men hele fire (!) utfordringer. De er:

http://cardsformen.blogspot.com/ ("Off on an Adventure")
http://sketchsaturday.blogspot.com/ (Skissen der...)
http://sketchycolors.blogspot.com/ (Blå, grå, beige)
http://vintageudfordring.blogspot.com/ (Blomster)

Et sommerkort

Dette er et kort som ble til samtidig som jeg laget noen andre kort. Hadde det liggende halvferdig en god stund, men bestemte meg for å få det helt ferdig idag. Det ble rett og slett et "God sommer-kort". Litt sent ute kanskje, men får bruke det til neste sommer:
De to store blomstene og blomsterpiken er opphøyet med 3D-puter slik at kortet får en 3D-effekt:

Litt diverse kort

Den siste tiden har jeg laget noen kort innimellom som jeg ikke har lagt ut før nå. Her er et nyfødt-kort til tvilling jenter som jeg har laget på bestilling:

Dette er et dåpskort jeg har laget på bestilling. Under bildet skal jeg sette på navnet til gutten:

mandag 2. august 2010

Utfordring #2 hos Anonyme Scrappere

Denne gangen hos Anonyme Scrappere (http://anonymescrappere.blogspot.com/) skulle vi bli inspirert av denne skissen:
Slik ble mitt bidrag:
Inni kortet:
Baksiden:

To av panelene er opphøyet med 3D-puter, så hele kortet har fått en 3D-effekt. Dette skulle egentlig være et kort jeg laget på bestilling, men havnet på sykehuset med vår lille jente (feberkramper), så jeg fikk ikke levert det da jeg skulle :(