Her vil du få se den lille produksjonen min fra hobbyrommet mitt, enten det er av papir, lerret eller garn. Lager også hårklemmer, dekorerte fyrstikkesker og notatbøker, kort, innbydelser, bordkort ol på bestilling, så bare ta kontakt om du ønsker noe (jeanetthiimegeland@hotmail.com)!



søndag 26. september 2010

Scrappekrigen oppg. 4


På denne oppgaven fikk vi en skisse å gå etter, og det skulle være masse lilla. Ble veldig fornøyd med mitt kort denne gangen, og resultatet viste at det ikke bare var jeg som likte det. Kortet vant faktisk denne omgangen i sin gruppe :) *kry* Da jeg laget kortet gikk det opp for meg hvor mange lilla nyanser som finnes! Alt ifra de som heller mer mot rosa - til typisk "jule/advents" lilla - til de som heller mer mot blå.

fredag 24. september 2010

Prinsessekrone til en liten prinsesse :)




Vår lille prinsesse Olivia ble 1 år på søndag. Tenk at det har gått så fort!!! Små prinsesser må selvfølgelig få krone på bursdagen sin, så mamma satte i gang å lage en.

Den nye hobbykroken.







Hobbykroken min er flyttet opp til loftet. Den er nå på et rom som er kombinert kontor/hobbyrom. Har mesteparten av hobbytingene mine nedpakket i skuffer, og synes det fungerer ganske greit, selv om jeg da ikke har alt foran meg når jeg skal begynne å lage noe. Vet allikevel litt av hva jeg har rundt omkring i de forskjellige skuffene. Som dere ser har jeg utvidet med et ekstra skrivebord + skuffeseksjon, så jeg har jo dobbelt opp med plass i forhold til det jeg hadde i forrige hobbykrok :) Eneste minuset foreløpig er at det er ganske dårlig lys der på kveldstid, så det skal fikses....

Noen kort fra tidligere i sommer...





Her er noen kort jeg laget på bestilling tidligere i sommer som jeg¨har glemt å legge ut. Begge er bursdagskort, og ønskene var¨å laget et kort til en mann som liker fly, og til en dame som liker troll :)

Esken var en liten presang til lillesøsteren min. Hun elsker vintage og har puddel, så den passer perfekt til henne :)

Scrappekrigen oppg. 3



Dette var første gangen jeg laget et Trifold-card, og oppgaven var bl.a. at det måtte inneholde blomst og/eller sommerfugl + et "dikt". Ble ganske fornøyd med resultatet, spesielt pga at jeg ikke har laget et slikt før...

Nyfødt-kort til nabo 2 :) ...og Scrappekrigen oppg. 2


Ja, som sagt blir det født MANGE barn her i gaten vår :) En liten til nå i september, men denne gang en liten gutt. Kortet laget jeg i forbindelse med Scrappekrigen på BV. Dette var oppg. 2, og den var som følger: Kort etter skisse - ikke lov med stempeltrykk - hovedfarge grønn.

Nyfødt-kort til en nabo.


Her i gaten blir det født mange barn ;) Måtte selvfølgelig lage kort til den lille jenten som ble født nå i september. Slik ble det.

Scrappekrigen oppg. 1


På BV-forumet har vi en Scrappekrig. Her er mitt bidrag til oppg. 1 som gikk ut på å lage et kort etter skisse. Hovedmotivet skulle være et tall.